Úvod  » hodnocení

Hodnocení od našich zákazníků

Vaše hodnocení:




Vestavěná skříň
Zuzana Krbcová
12.10.2017
Dobrý den, pane Dřínovský,
včera nám namontovali skříně. Vypadají perfektně, posílám fotky. Jinak jsem chtěla moc pochválit montážníky (parta pana Ziky), zouvali se, všechno řezali venku na předzahrádce, přivezli si s sebou vykrývací koberec, vrtali s vysavačem, opravdu nadstandard.
Moc děkuji za vše
Zuzana Krbcová



Vážení majitelé firmy Beneš
Blanka Jeřábková
17.05.2017
Ráda bych Vám poslala velkou pochvalu na Vašeho zaměstnance p.Hrodka /zaměření/ a dále montážníky p. Hály a jeho kolegy, kteří prováděli montáž vestavěné skříně, dne 12.5.2017 v Praze 9.
Vaši zaměstnanci p. Hrodka a následně montážníci p. Hála a jeho kolega, postupovali naprosto profesionálně. Myslím, že zastupují firmu v dnešní době ojediněle a výjimečně. Děkuji za poznání se s těmito lidmi a budu šířit chválu na firmu Beneš. Už i moje kolegyně projevila zájem a já budu pokračovat v rekonstrukci bytu, takže mám výběr firmy už daný.
Jeřábková Blanka



Šatna + botník
Pavel Moravec
29.03.2017
V roce 2016 jsem si nechal zhotovit botník a šatnu. Osobně bych vyzdvihl velice kvalitní zpracování a vstřícný přístup. Jsem toho názoru, že poměr kvalita/cena je velice příznivý. Přístup personálu naprosto profesionální, pouze větší prodleva v rekci. Pravděpodobně bylo způsobeno velkou vytížeností v období na konci roku.
Děkuji, Pavel



Vestavěná skříň
Jaroslava Nárožná
29.03.2017
Firmu Beneš nábytek jsem si vybrala náhodně na webu a jsem za to ráda, protože jsem byla od začátku až do konce velice spokojená. Děkuji za spolupráci a všem tuto firmu doporučuji.



Šatní skříně
Vítovi
29.03.2017
Vše od počátku až do montáže proběhlo hladce a podle dohody. Velmi profesionální. Děkujeme.



poděkování
Jan Nejedlý
28.03.2017
vše bez problémů



Poděkování
Marek Tomschi
22.03.2017
dekuji za zpracovani me kuchyne. Od navrhu pres realizaci az po montaz byla spoluprace zcela bez chyby, navrh byl velmi profesionalne zpracovan, stejne jako samotne provedeni. Monteri byli velmi ochotni, dochvilni, dbali na cistotu detailu pri montazi, vse po sobe ullidili a prijemna byla i spoluprace po lidske strance.
S vasimi sluzbami jsem naprosto spokojen a jeste jednou dekuji za perfektni spolupraci.



Poděkování...
Libuše Žišková
10.03.2017
V roce 2013 mi zhotovila Vaše firma předsíňovou stěnu s botníkem a zrcadlem. Po záruční době se zlomil jeden věšák. Jednalo se už o nevyráběný tip. Vaše firma přesto dodala onen věšák nad rámec svých povinností. Firmu mohu doporučit. Vstřícné jednání mě potěšilo. Děkuji:)



Veronika a Milan Gulašovi
16.02.2017
Při stavbě našeho domu byl Beneš nábytek firmou, která(snad jako jediná) dodržovala termíny, zaměstnanci vstřícní, ochotní a pečliví. Po dvou letech užívání můžeme hodnotit kvalitu, která je perfektní.
Děkujeme za realizaci interiéru.



Poděkování
Lubor Gregora
17.01.2017
Děkuji za profesionálně odvedenou práci.



Naše nová kuchyně
Michal Malý
16.12.2016
Dlouho jsme váhali od koho vzít kuchyni do našeho nového domu. Na doporučení našich přátel jsme zvolili beneš- NÁBYTEK a mohu říci, že této volby vůbec nelitujeme. Naopak mohu jen chválit. Od samotného návrhu až po finální realizaci dokazovali zaměstnanci beneš-NÁBYTEK, že jednáme se skutečnými profesionály. Cena byla také velmi příznivá. Pokud budeme ještě někdy realizovat novou kuchyni, bude to rozhodně zde. Děkujeme :)
Odpověď:
Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojeni.



Hodnocení
Ing. Václav Klepl
12.12.2016
Vážení,
s dodávkou a montáží kuchyně od Fy Beneš Nábytek jsem byl velmi spokojen. Počínaje návrhem kuchyně od pana Filipa, tak i montáží. Montážníci byli naprosto zruční, ochotní a pečliví. Kvalita kuchyně samotné je bez vad.



Kuchyně, skříně
Miroslav Bžiský
30.09.2016
Po předchozí zkušenosti s realizací vestavěné skříně v předešlém bytě jsme se rozhodli využít společnost Beneš Nábytek s.r.o. pro dodávku kuchyně i veškerých vestavných skříní do našeho nového domu. Rozhodnutí určitě nelitujeme. Kvalita, vstřícnost a zpracování návrhu nemá myslím v Jihočeském kraji srovnání



Setkání s profesionalitou a kvalitou
Marek a Lilia Červených
29.09.2016
Při realizaci našeho nového domova jsme se setkali s celou řadou prodejců, obchodních zástupců, prodejen kuchyní a nábytku. Jednu věc mají společnou - hovoří o kvalitě, profesionalitě, individuálním přístupu ke klientům. Avšak u většiny zůstalo jen u reklamních proklamací, slov a slibů. Beneš nábytek byl jeden z mála, který na rozdíl od této většiny dostál svým slibům na výbornou a díky jim si dnes užíváme kvalitní kuchyně, spolu s kuchyňskou vestavnou skříní. Doporučuji každému, kdo chce za své peníze kvalitu, jak po stránce vlastního nábytku, tak i služeb s instalací a servisem.
Marek a Lilia Červených



Kuchyně a vestavěné skříně
Miroslav Švejda
29.09.2016
S firmou Beneš nábytek jsme realizovali již dvě kuchyně a dvě vestavěné skříně.Byli jsme spokojeni od zpracování návrhu až po realizaci. Vzhledem ke spokojenosti budeme realizovat s firmou Beneš nábytek v letošním roce další kuchyni a vestavěné skříně.
Pozitiva : kvalitní zpracování návrhu ve variantách,prezentace vzorků v showroomu,příjemná cena,rychlá dodávka a kvalitní realizace
Negativa : 0



poděkování
Zdeňka Burdová
25.09.2016
Dobrý večer pane Beneši,
moc bych Vám a hlavně panu Filipovi chtěla poděkovat za realizaci naší vysněné kuchyně, je moc pěkná a velice dobře nám slouží. Byli jsme moc spokojeni s návrhem a i s montáží, vše proběhlo naprosto v pořádku a bez problémů, práce byla odvedena naprosto perfektně. Proto přeji Vaší firmě spousty spokojených zákazníků.
S pozdravem Zdeňka Burdová



Realizace kuchyňské linky v novostavbě RD v Besednici
Michaela Novotná
23.09.2016
Vážený pane Beneši,
s Vaší firmou a s přístupem Vašich zaměstnanců jsme byli velmi spokojeni. A to jak s projektovou přípravou, tak s celkovou realizací. Jako jedni z mála firem jste dodrželi veškeré smluvené termíny. S projektem nám velmi pomohl pan Petr Filip svým přístupem - věcný, praktický, nic nám nenutil. Naopak u všeho poradil a sdělil klady i zápory. Konečná montáž kuchyňské linky proběhla během jediného dne. Montážní technici nám předali nádhernou kuchyň - vše bylo uklizené a čekal na nás i malý dárek od majitele firmy:-) Rozhodně bychom neměnili. Kuchyně slouží svému účelu. Každý den obdivuji její praktičnost. Děkujeme Vám a všem potencionálním zákazníkům vřele doporučujeme!



Recenze
Kuthanovi
23.09.2016
Dobrý den,
s realizací kuchyně jsme byli velmi spokojeni tzn. návrh, montáž a dokonce i servisní prohlídka po roce nás překvapila.
Z tohoto hlediska je to ok. Celkový dojem kuchyně však kazí vybrané spotřebiče. Digestoř, mikrovlnná trouba měly závadu a museli jsme reklamovat (doba pro vyřízení po několika urgencích trvala několik měsíců), s myčkou nejsme také spokojeni, baterie u dřezu se oloupala, takže doufejme, že alespoň el. trouba nějaký čas vydrží.
Kuthanovi



Vestavná skříň a kuchyně
Václava Novotná
22.09.2016
S firmou Beneš nábytek jsem velmi spokojená a to jak s přístupem zaměstnanců v prodejně při výběru a sestavení návrhu nábytku, tak i s montáží na místě. Ocenila jsem zakrytí podlah, aby nedošlo k jejich poškození a úklid po montáži. Zaměstnanci byli příjemní a velice profesionální. A i když mi známí říkali, že jinde bych pořídila nábytek levněji, tak nelituji právě z toho důvodu, že vše probíhalo bez komplikací, byly dodrženy termíny a kvalita nábytku je vynikající. Vaši firmu mohu jen doporučit. Novotná V.



děkujeme
Pavel Čech
22.09.2016
Děkujeme za Váš profesionální přístup po celou dobu instalace nové kuchyně...

S pozdravem
Pavel Čech



Lenka Čeňková
21.09.2016
Dobrý den,
Kuchyňské studio Beneš jsem vůbec neznala ( nejsem z Budějovic ), ale od 1.náhodné návštěvy, kterou jsem u Vás udělala, jsem do jiného studia už nešla. Pro náš dům, jehož stavba byla v době návštěvy teprve na začátku, jsem hledala kuchyň přesně takovou, kterou jsem u Vás okamžitě našla. Velký výběr, příjemné prostředí s ochotným, nápomocným a profesionálním personálem. Mým poradcem byl pan Filip, na kterého bych se v případě dalšího nákupu s důvěrou obrátila znovu. Mohu jen doporučit.
Lenka Čeňková



Poděkování - Velmi spokojeni
J.Kopal
06.09.2016
Dobrý den pane Beneši,
Už dobře dva měsíce se Vám chystám napsat, abych Vám ještě jednou poděkoval za krásnou kuchyň, kterou jste nám vymyslel a realizoval. Od přelomu roku tu bydlíme a jsme s „novou dimenzí“ žití velmi spokojeni. Kuchyň se nám zdála zprvu trochu velká, ale teď už bychom rozhodně neměnili! Opravdu, zvykli jsme si na ní tak rychle a teď se v ní neustále někdo motá :o) V polovině února jsme uspořádali malou oslavu a cca dvacet hostů se tu cítilo nadmíru dobře a prostorná kuchyň složila první pochvaly…
S pozdravem J.Kopal



Poděkování
Jitka Voříšková
06.09.2016
Vážená paní Benešová,
Chtěla bych vyjádřit poděkování za perfektně odvedenou práci všem zaměstnancům, kteří se na ní podíleli. Jmenovitě pánům Filipovi, Maškovi a Horákovi. Jejich přístup byl velice vstřícný a profesionální. Děkuji Vám všem s přáním hezkých dnů.
Jitka Voříšková



Poděkování
Kollmannovi
06.09.2016
Dobrý večer,
musím Vám poděkovat za Váš přístup během celé akce "VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ U KOLLMANNŮ". Děkuji za návrh a hlavně za termín, který byl velice pěkný a dle dohody i uskutečněný. Také bych chtěl poděkovat montérům, kteří odvedli svoji práci více než dobře. Co mne osobně zaujalo, je jejich pracovní nasazení. V jejich slovech člověk najde to, co Vaší firmě mohou ostatní nadřízení jen a jen závidět. V dnešní době člověk slyší od pracovníků o svých zaměstnavatelích většinou jen záporné hodnocení. To ovšem neplatí o Vašich montérech. Společně s manželkou Vám všem ještě jednou moc děkujeme a jsme rádi, že jsme oslovili právě Vaši firmu.
Kollmannovi



Poděkování
Valachovičovi
06.09.2016
Dobrý den,
rádi bychom poděkovali za krásnou kuchyni kterou nám Vaše firma namontovala. Před asi pěti lety jsme měli první zkušenost s firmou Beneš kdy jsme si pořídili vestavnou skříň a již tenkrát jsme byli spokojeni, proto volba pro Vaši firmu byla celkem snadná i když konkurence byla levnější. Poděkujte prosím panu Lipárovi a také montérům. Vše mělo vysokou úroveň. Ještě jednou děkujeme a přejeme mnoho spokojených zákazníků.
Rodina Valachovičova



Poděkování
Bjelovi
06.09.2016
Dobrý den pane Filip,
velice rádi bychom Vám ještě jednou poděkovali za Vámi navrhovanou kuchyni! Vy jediný jste nám dokázal vyhovět ve všech našich požadavcích a naplánovat kuchyni našich představ a snů. :) Když si vzpomenu, že všude u konkurence bylo vše problém a vy jste dokázal vše i nemožné, tak jsem moc ráda, že jsme Vás a nábytek Beneš navštívili. Kuchyně je úžasná! Přesně to, co jsme chtěli! Vše sedí úplně do detailů. Můj první okamžik, když jsem kuchyni spatřila vytlačil nejednu slzu v oku :) Je skvělé vědět, že se můžeme spolehnout na profesionály jako jste Vy a užívat si tak radostí z nové kuchyně :) Ještě jednou Vám moc děkujeme a všude kudy chodíme, Vás chválíme a doporučujeme :) Přejeme Vám spoustu dalších tolik vydařených realizací, jako byla ta naše!
Přejeme Vám hezký den, Vaši spokojení zákazníci Bjelovi :)



Poděkování
Faiglovi
06.09.2016
Dobrý den pane Beneši,
chtěli bychom Vám s manželkou poděkovat za přístup Vaší firmy k naší zakázce. Nechali jsme si od Vás realizovat novou kuchyň a od začátku až do konce jsme byli velice spokojeni. Přístup p.Lipára a celková péče Vaší firmy mě velice příjemně překvapila a takto si představuji profesionální přístup. Pan Lipár i Vaši technici, kteří nám kuchyňskou linku realizovali, byli velice vstřícní, technici odvedli výbornou práci, pracovali bez přestávek od rána do večera a finální produkt naprosto splnil naše očekávání. Byli nesmírně pečliví a řešili každý detail. Ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat a požádal bych Vás, jestli byste mohl osobně poděkovat p.Lipárovi a Vašim technikům, kteří projekt realizovali. Zaslouží si velkou pochvalu a případně i finanční odměnu.
Všem našim známým Vaši firmu vřele doporučím.
S pozdravem
Faiglovi
Odpověď:
Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojeni.



facebook    google plus    you tube

1991 - 2017 © Beneš nábytek - kuchyně a vestavěné skříně přímo od výrobce | www.benesnabytek.cz | b2b